Reserveringssoftware voor recreatiebedrijven
Computers, servers en randapparatuur
Complete netwerken (aanleg, installatie en onderhoud)
Terminal server oplossingen
Onderhoud hardware en software
Wifi  netwerken  en hotspots
Integratie VOIP telefonie
Advies en support
Wifi-hotspots in de recreatie
Wifi / draadloos internet wordt basisvoorziening
Draadloos internet is nu een basisvoorziening geworden, net als water en elektra.
Het probleem is echter dat water en elektra overal voldoende aanwezig is en internet niet, althans onvoldoende om een heel park te voorzien. Om iedereen van voldoende water en elektra te kunnen voorzien, moet de toevoer ook ruim voldoende zijn en daar zit hem nu de kneep voor het wifi.

Wifi moet goed zijn en gratis !
Meerdere peilingen hebben aangetoond dat we overal Wifi willen hebben, dat het goed moet zijn en vooral gratis, maar vergeten daarbij de extra investeringen en onderhoud om veel mensen gelijktijdig wifi te geven uit één klein kabeltje. Water en elektra betalen we naar gebruik, maar wifi moet dan gratis ?
Betaald gebruik voorkomt tevens onnodig gebruik dat invloed heeft op de snelheid van uw totale wifinetwerk.

Explosieve toename in gebruik
Door de explosieve toename van smartphones en tablets, wil iedereen Wifi binnen zijn bereik hebben en het liefst in de tent, caravan of bungalow.
In een eenvoudig rekensommetje is vast te stellen hoeveel apparaten op uw bedrijf aanwezig kunnen zijn.
Stel u heeft 200 plaatsen bezet met gemiddeld 3 personen, dan kunnen er theoretisch al 400 apparaten aanwezig zijn die allemaal op Wifi willen.

Grootste knelpunten op recreatiebedrijven in het buitengebied
Thuis bent u gewend om 8, 20 of 50 Mb of zelfs meer internet te hebben en bovendien bent u thuis met maar een paar mensen gelijktijdig aan het internetten, bellen en/of tv aan het kijken.
Dat werkt veelal snel en probleemloos, alhoewel het op een 8 Mb ADSL internet, met tv, 4 smartphones, één of meerdere pc's en een tablet,al direct merkbaar trager wordt.

Recreatiebedrijven liggen meestal in het buitengebied en bijna allemaal zijn ze inmiddels voorzien van een glasvezelaansluiting tot 1 Gb dat het mogelijk maakt om iedereen een aanvaardbare bandbreedte te geven op zijn/haar telefoon/tablet

De oplossing
- Bij een beperkte bandbreedte ontkomt u er niet aan om Wifi beperkt aan te bieden bv door 1 of 2 hotspots te maken die NIET campingdekkend zijn.
- Biedt uw gast beperkte bandbreedte van bv 1 Mb  (Op een 20 Mb internet kunnen dan theoretisch 20 mensen gelijktijdig op het net met een acceptabele snelheid)
- Ontmoedig het onbeperkte en onnodige gebruik door data te verkopen ipv tijd. (een Sepkey voorkomt ook onnodig lang gebruik van uw douches)
- Glasvezel in het buitengebied met minstens 150 tot 1000 Mb

Wifi is maatwerk
De aanleg van Wifi is op elk bedrijf maatwerk door de aanwezigheid van bomen en/of de vorm van uw terrein (langgerekt, breed, gebouwen, veel aaneengesloten metalen caravans)
Remsys heeft in de loop der jaren een ruime ervaring opgedaan en de benodigde materialen zijn sterk verbeterd en betaalbaar geworden om tot een professionele oplossing te komen.
Remsys kan geen standaardoplossing bieden. Wifi is en blijft maatwerk, maar we proberen het wel betaalbaar te houden. We maken uitsluitend gebruik van Ubiquiti Profesionele Wifiprodukten, die zich hebben bewezen middels zijn eenvoud en prijs/prestatie.
Daarnaast verzorgen wij steeds meer bekabelde oplossingen middels glasvezel op het terrein waardoor moeiteloos maximaal 10 Gb bandbreedte over grotere afstanden storingvrij kunnen worden overbrugd
Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.