Reserveringssoftware voor recreatiebedrijven
Computers, servers en randapparatuur
Complete netwerken (aanleg, installatie en onderhoud)
Terminal server oplossingen
Onderhoud hardware en software
Wifi  netwerken  en hotspots
Integratie VOIP telefonie
Advies en support
Webbrowser
Als u op zoek bent naar een goede, zeer volledige en veilige internetbrowser dan kunt u overwegen om Firefox te downloaden en te installeren. Volledig Nederlandstalig en met meer mogelijkheden dan in explorer.
http://www.mozilla.org/nl/firefox/fx/
Emailprogramma
Als u op zoek bent naar een goede, zeer volledige alternatieve Emailprogramma dan kunt u overwegen om Thunderbird te downloaden en te installeren. Volledig Nederlandstalig en met meer mogelijkheden dan in Outlook. Eenvoudige rubricering in mappen van uw verschillende emailadressen. Zeer eenvoudig uw emailbestanden zonder problemen te delen op uw netwerkserver.
https://www.mozilla.org/nl/thunderbird/?flang=nl
IP-Scanner
U bent de weg kwijt geraakt in uw netwerk en weet niet meer wie welk IP-adres heeft,dan zijn deze handige gratis programmaatjes de oplossing.
http://www.advanced-ip-scanner.com/
https://www.netsetman.com/en/freeware
Netwerkzoeker
Uw gasten klagen over het feit dat er geen draadloos netwerk in de lucht zit.
Met inSSIDer kunt u eenvoudig zien of uw netwerk in de lucht zit en welke masten er wel of niet actief zijn.
http://www.metageek.net/products/inssider/
Nieuwsbrieven emailen
Het programma sendblaster is een eenvoudig programmaatje om al uw relaties met een emailadres periodiek bv een nieuwsbrief toe te zenden. Sendblaster kan in de gratis versie 100 emailtjes per keer verzenden zonder bijlagen, de betaalde versie ( 99,- incl. BTW) onbeperkt .
http://www.sendblaster.nl/
Handige links
Website maken
Het programma WYSIWYG webbuilder is een zeer uitgebreid en zeer betaalbaar Nederlandtalig programma om bv uw eigen website te maken en te publiceren. (zo ook deze website)
WYSIWYG is een zeer uitgebreid en zeer betaalbaar programma om bv uw eigen website mee te bouwen en te publiceren op internet. Wat u ziet is wat u krijgt (WYSIWYG) en simpeler kan het niet voor een prijs van slechts 59,95 incl BTW!
http://www.wysiwygwebbuilder.com/nl/