Reserveringssoftware voor recreatiebedrijven
Computers, servers en randapparatuur
Complete netwerken (aanleg, installatie en onderhoud)
Terminal server oplossingen
Onderhoud hardware en software
Intergratie van reserveren on line
Wifi  netwerken  en hotspots
Tooway satelliet internet
Integratie VOIP telefonie
Advies en support
Telefonie naar VOIP
Telefonie kan veel en veel goedkoper
Als (kleine) ondernemer staan we vaak niet stil bij telefonie. We kunnen niet zonder en zonder na te denken blijven we gewoon alles bij het oude houden en betalen we maandelijks gewoon te veel eld. Dat werkt goed, dus waarom niet.

Iedereen heeft internet
Ja ieder bedrijf heeft internet en dat is nu juist het enige dat u nodig hebt om over te stappen op VOIP telefonie. Een vaste telefoonlijn valt minder vaak uit dan bv internet, maar inmiddels is de stabiliteit van internet zo hoog, dat het elkaar niet veel meer onloopt.
En wilt u toch die zekerheid van die vaste KPN-telefoonlijn behouden, waarom dan nog verder gaan met de relatief dure ISDN2 verbindingen, immers met 1 VOIP aansluiting kunt u ook 2 of meer lijnen gelijktijdig gebruiken.

Onbekend maakt onbemind
Met name de onbekendheid en de angst om even zonder (internet en/of telefoon) te zitten is natuurlijk aanwezig, maar door de overstap stap voor stap te nemen, kan dit tot het minimum worden beperkt.

De mogelijkheden
1. U behoudt 1 vaste analoge lijn waarop ook internet draait samen met een VOIP aansluiting
2. U gooit alle vaste lijnen de deur uit en neemt een VOIP aansluiting over internet.
3. Eventueel houdt u voor de veiligheid 1 analoge KPN telefonlijn aan als backup.

ISDN
Het ISDN wordt uitgefaseerd en is defintief in 2019 ten einde.
Een mooi moment om over te stappen naar VOIP, dat een heel stuk goedkoper is, in het bijzonder als u dit NIET regelt via uw eigen internet service provider ! Voor telefonie is slechts één ding nodig en dat is gewoon internet.

Modem/centrale in één
Telfort zakelijk, biedt thans een zakelijke internetverbinding in combinatie met een Fritzbox 7490 modem, dat volledig ook als telefooncentrale kan worden ingericht in combinatie met IP-telefoons, analoge telefoons en (bestaande) DECT-telefoons.
Diverse combinaties zijn dan mogelijk, bv Telfort VOIP maar ook al dan niet samen met andere VOIP-aanbieders.
Bovendien ondersteund dit modem ook een vaste in/uitgaande analoge lijn die u als backup/failover kunt gebruiken.
Kortom : lage maandelijkse kosten en toch de zekerheid van telefonie als het internet een keertje uitvalt !

De besparing
Het kost even tijd en wat investering, maar die komt er snel weer uit.
U kunt al een VOIP abonnement afsluiten voor 8,95 (incl BTW) per jaar met variable belkosten tussen de 1,5 en 3 cent per minuut. In veel gevallen is afrekenen per 'tik' veelal goedkoper dan een vaste prijs betalen, immers veel zo niet de meeste communicatie gaat veelal over internet/e-mail.
Hebben wij u wakker gemaakt, wilt u behoorlijk besparen op uw vaste bedrijfslasten, ga naar info en vraag vrijblijvend om meer informatie of laat u vrijblijvend voorlichten a.h.v. uw eigen situatie !