Camping/Bungalow/Groepsaccommodatie wordt Recreatie Management
Tot op heden werden voor de drie recreatietakken drie afzonderlijke pakketten onderhouden met ieder zo zijn eigen specifieke mogelijkheden. Met de komst van Windows 10 is er besloten om alle pakketten samen te gaan voegen en een totaal nieuwe look te geven.
De bovenste tabs hebben betrekking op de boekingen/reserveringen en de linkertabs zijn alle extra functies binnen het reserveringsgebeuren, dus alles in één oogopslag op één scherm.
Aan de hand van het soort object, een kampeerplaats, een bungalow, huisje, chalet enz of een groepsaccommodatie zal het boekingsscherm en de nodige voorwaarden automatisch in beeld komen.
Met name voor de bedrijven die én kampeerplaatsen én bungalows hebben, krijgen nu meer keuzemogelijkheden.
Maar ook groepsaccomodaties die ernaast ook nog één of meerdere bungalows of kampeerplekken hebben zal dit een verbetering zijn.
Vanaf januari 2016 zullen alle bestaande relaties het nieuwe pakket op locatie geïnstalleerd krijgen en zullen de oude databestanden geheel worden geïntegreerd in het nieuwe pakket. Bij bedrijven met meerdere pakketten zullen deze worden samengevoegd tot één nieuwe totaaloplossing.
Telefonie voor minder dan 5 tientjes in de maand !
Nog steeds zijn er veel bedrijven die nog op ISDN zitten. Digitaal bellen, 4 nummers en 2 gelijktijdige gesprekken.
Allemaal leuk en aardig, maar het kan veel goedkoper, mits je maar internet hebt en wie heeft dat nu niet !
Neem je nu internet en bellen, dan internet en bel je over één en hetzelfde modem. Bellen doe je dus via internet ofwel VOIP (Voice Over IP)
Dit laatste geeft kansen, namelijk een vast telefoonnummer vanaf 8,95 (incl BTW) en bellen vanaf 1,5 cent vast en 3 cent mobiel tot 17,50 per maand voor nagenoeg onbeperkt.
On Line reserveringen / samenwerking met Eyebooking
Alle reserveringspakketten van Remsys hadden al enkele jaren een eenvoudige koppeling met internet.
De boekingen op de bedrijven werden in real time/direct bijgewerkt op internet waardoor iedereen de actuele vrije plaatsen kon opvragen.
Bijkomend was, dat een internetboeking direct in het reserveringspakket zichtbaar werd en met enkele muisklikken definitief in elk reserveringspakket kon worden opgenomen als boeking/reservering.
Wat tot op heden nog niet mogelijk was, was het in real time/direct zichtbaar maken van de totale prijs van de reservering.
Remsys is derhalve een samenwerking aangegaan met Eyebooking van Eyeconsultancy uit Zutphen.
Deze ondernemer is in staat om alle voorwaarden, vaste prijzen, arrangementen, afwijkingen, uitzonderingen enz enz in één pakket op internet aan te bieden en te koppelen aan de huidige reserveringspakketen van Remsys.
Nu wordt het dus mogelijk om uw klant direct bij reservering de definitieve prijs te tonen.
Na een internetreservering wordt deze wederom in real time doorgegeven aan het reserveringsprogramma op het recreatiebedrijf en met enkele muisklikken defintief te maken.
Camping de Keite op glasvezel
Waar een kleine camping in Twente groot in kan zijn.
Camping de Keite in Markelo is overgestapt op glasvezel en nu zal iedereen denken, is Cogas of Reggefiber al zover gekomen in het buitengebied ?
Niets is minder waar, recreatiebedrijven in het buitengebied moeten het nog steeds doen met een schamele ADSL verbinding (1 of 2) of een goede noodoplossing met satellietinternet via de schotel.
Wat wel waar is, dat de Keite voorbereid is op de toekomstige snelle internetverbinding door een begin te maken met een glasvezel kabel te leggen op zijn terrein.
Thans is er een glasvezelverbinding van 10 Gb aangelegd van ruim 200 meter naar het achterste deel van de camping en voorbereid op een doorverbinding naar de overige delen van de camping. De bungalows zijn nu voorzien van gratis Wifi en de 2 aanwezige zonnepaneelinstallaties kunnen nu 24/7 worden gemonitord door de eigenaar.
De bandbreedte van de huidige ADLS verbinding is helaas nog te laag om de hele camping te voorzien van Wifi, maar de Keite is voorbereid op de toekomst !

Tooway satelliet internet
Om recreatiebedrijven in het buitengebied te kunnen voorzien van meer internet bandbreedte, is Remsys als dealer gestart met satelliet-internet aan te bieden van Tooway.
Elke Toowayverbinding kan inmiddels 22 Mb bandbreedte leveren en zijn aan elkaar te koppelen om zodoende een meervoud van 22 Mb te creëren.
Recreatiebedrijven kunnen hun gasten een betere internetverbinding geven bij het steeds groter wordend aantal  gelijktijdige gebruikers daarvan.
Bovendien wordt hierdoor hun eigen ADSL-verbinding voor bedrijfsmatig gebruik hierdoor niet meer onnodig belast.
Wifi nu ook met Ubiquiti Unifi
Tot voor kort werd wifi geïnstalleerd met zenders/ontvangers van Engenius en internettoegangsrouters van Airlive, Pheenet en Guest Internet Service.
Inmiddels komt er steeds meer glasvezel beschikbaar in het buitengebied.
In het bijzonder de kleinere bedrijven willen graag zoveel mogelijk gratis wifi aanbieden, maar schrikken van de hoge kosten in relatie tot het korte gebruik hiervan.
Derhalve is nu ook het zogenaamde Unifi van Ubiquiti opgenomen in het wifi leveringspakket van Remsys.
Technisch een goed en goed betaalbaar product met een prima management via internet (Door uzelf en/of door Remsys) en zeer betaalbare internetcontrollers.
Uitgebeide systemen zijn al leverbaar voor onder de € 1000,- incl installatie. Laat u vrijblijvend adviseren en verrassen.