Telefonie voor minder dan 5 tientjes in de maand !
Nog steeds zijn er veel bedrijven die nog op ISDN zitten. Digitaal bellen, 4 nummers en 2 gelijktijdige gesprekken.
Allemaal leuk en aardig, maar het kan veel goedkoper, mits je maar internet hebt en wie heeft dat nu niet !
Neem je nu internet en bellen, dan internet en bel je over één en hetzelfde modem. Bellen doe je dus via internet ofwel VOIP (Voice Over IP)
Dit laatste geeft kansen, namelijk een vast telefoonnummer vanaf 8,95 (incl BTW) en bellen vanaf 1,5 cent vast en 3 cent mobiel tot 17,50 per maand voor nagenoeg onbeperkt.
Camping de Keite op glasvezel
Waar een kleine camping in Twente groot in kan zijn.
Camping de Keite in Markelo is overgestapt op glasvezel en nu zal iedereen denken, is Cogas of Reggefiber al zover gekomen in het buitengebied ?
Niets is minder waar, recreatiebedrijven in het buitengebied moeten het nog steeds doen met een schamele ADSL verbinding (1 of 2) of een goede noodoplossing met satellietinternet via de schotel.
Wat wel waar is, dat de Keite voorbereid is op de toekomstige snelle internetverbinding door een begin te maken met een glasvezel kabel te leggen op zijn terrein.
Thans is er een glasvezelverbinding van 10 Gb aangelegd van ruim 200 meter naar het achterste deel van de camping en voorbereid op een doorverbinding naar de overige delen van de camping. De bungalows zijn nu voorzien van gratis Wifi en de 2 aanwezige zonnepaneelinstallaties kunnen nu 24/7 worden gemonitord door de eigenaar.
De bandbreedte van de huidige ADLS verbinding is helaas nog te laag om de hele camping te voorzien van Wifi, maar de Keite is voorbereid op de toekomst !

Wifi nu ook met Ubiquiti Unifi
Tot voor kort werd wifi geïnstalleerd met zenders/ontvangers van Engenius en internettoegangsrouters van Airlive, Pheenet en Guest Internet Service.
Inmiddels komt er steeds meer glasvezel beschikbaar in het buitengebied.
In het bijzonder de kleinere bedrijven willen graag zoveel mogelijk gratis wifi aanbieden, maar schrikken van de hoge kosten in relatie tot het korte gebruik hiervan.
Derhalve is nu ook het zogenaamde Unifi van Ubiquiti opgenomen in het wifi leveringspakket van Remsys.
Technisch een goed en goed betaalbaar product met een prima management via internet (Door uzelf en/of door Remsys) en zeer betaalbare internetcontrollers.
Uitgebeide systemen zijn al leverbaar voor onder de € 1000,- incl installatie. Laat u vrijblijvend adviseren en verrassen.
Samenwerking met CTB
Al enige jaren werken CTB-Totaalbeveiliging, kortweg CTB en Remsys samen op het gebied van installatie van cameratoezicht, wifinetwerken en computertechniek
Deze samenwerking zal steeds meer vorm gaan krijgen en uiteindelijk zal Remsys overgaan naar CTB