Reserveringssoftware voor recreatiebedrijven
Computers, servers en randapparatuur
Complete netwerken (aanleg, installatie en onderhoud)
Terminal server oplossingen
Onderhoud hardware en software
Intergratie van reserveren on line
Wifi  netwerken  en hotspots
Tooway satelliet internet
Integratie VOIP telefonie
Advies en support
 
Compleet reserveringspakket
Compleet recreatie management pakket
Het gehele reserveringspakket is ontwikkeld onder MS-Access en wordt geleverd als één totaalpakket zonder extra (later) aan te schaffen modules.
Dit totaalpakket bestaat uit 3 onderstaande hoofdmodules en 2 extra modules, welke onderling relationeel met elkaar in verbinding staan.

Module boekingen
In elk basispakket zit de module boekingen, welke afhankelijk van welk pakket wordt gebruikt, middels één van nevenstaande iconen/snelkopplingen kan worden benaderd. Vanuit deze module worden de boekingen c.q. reserveringen en alle andere dagelijkse voorkomende reserveringswerkzaamheden verricht.
Het basisprincipe is in alle drie de reserveringspakketten gelijk, het verschil zit hem voornamelijk in welke items er worden vastgelegd. Immers kampeerders huren geen lakenpakket en de groepsaccommodaties rekenen geen tarief voor een extra auto of bijzettentje.

Module Onderhoud
Binnen de module onderhoud, worden de objecten (plaatsen, huisjes, accommodaties) vastgelegd en onderhouden.
Daarnaast kan het planbord worden onderhouden en jaarlijks het nieuwe seizoenjaar worden aangemaakt en voor alleen de campingmodule ook de vaste gasten (jaar- en seizoenplaatsen) worden overgezet naar het nieuwe seizoenjaar.

Module Statistieken
Deze module is een uitgebreid totaaloverzicht van alle afgelopen seizoenen en het huidige seizoenjaar.
Hierin vindt u totaaltellingen van oa omzet, omzet per omzetgroep, totalen verbruik energie, overnachtingen (personen * nacht), bezettingen en personen.
In een kaart van Nederland ziet u per provincie het aantal bezoekers en hun status (nieuwe gasten, bestaande gasten) en kunt u per infocode zien hoeveel nieuwe en bestaande bezoekers u heeft ontvangen.
De toepassing peildatum geeft u in één oogopslag weer hoe de stand van zaken is op dezelfde peildatum als voorgaande seizoenjaren. Veelal blijkt het gevoel dan niet overeen te komen met de werkelijkheid (in positieve zin)
Uiteraard zijn diverse overzichtgegevens ook uit te printen.

Module Kassa
Deze module wordt vrijblijvend bijgeleverd en is bijzonder handig voor de kleinere bedrijven.
De kassa is gekoppeld aan elke reserveringsprogramma, dus elke in het reserveringsprogramma ingevoerd kas- en pinhandeling wordt automatisch doorgekoppeld met deze softwarematige kassa.
De kassa is geheel naar eigen hand te zetten, d.w.z. artikelen, prijzen, BTW kunt u zelf allemaal aan de bestaande knoppen koppelen.
Bovendien kunt u ook PIN betalingen in deze kassa registeren zonder dat dit invloed heeft op uw kastotaaltellingen.
Handig om later al die lastige PIN-handelingen weer terug te kunnen vinden bij uw bankafschriften.
(Druk voor een voorbeeld op bovenstaand kassaincoontje)